Skip Navigation or Skip to Content

BBQ Cyberweerbaarheid Lage Weide

Datum: 11 juli 2024

Tijd: 16:30

Locatie: Vineyard food + drinks | Lage Weide, Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

Is jouw bedrijf gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide? Kom dan 11 juli naar de gratis jaarlijkse BBQ met als thema cyberweerbaarheid!

Spreken over ervaringen cybercrime

Van DDos-aanvallen en ransomware tot phishing. Meer dan de helft van de ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Toch spreken ondernemers daar (te) weinig over. Dit terwijl dit soort aanvallen regelmatig tot grote schade leiden. Denk aan de kosten voor herstel van systemen, reputatieschade door gelekte klantgegevens, maar zeker ook gederfde inkomsten door stilstand van het bedrijf. Daarom komt Lage Weide in actie.

Kennis en ervaring delen met andere ondernemers

Luister naar een spreker op deze avond die ondernemer is: hij vertelt wat hem is overkomen met met betrekking tot cybercrime.

Maak daarnaast in real-life mee hoe het is om slachtoffer te worden van cybercrime door middel van onze nieuwste VR-experience! Word alerter en bewuster van de gevaren.

Daarna kunt u onder het genot van een barbecue andere ondernemers ontmoeten en elkaar spreken over het thema cyber. Hebt u weleens te maken gehad met (een poging tot) cybercrime? Hoe heeft u dat aangepakt en hoe weert u zich tegen dit soort criminaliteit? Maak kennis met elkaar en leer!

 

Programma

  • 16.30 – 17.00 uur: inloop, ontvangst door ILW bestuur
  • 17.00 – 17.45 uur: Ondernemer vertelt over wat hem overkwam m.b.t. cybercrime
  • 17.45 uur: BBQ, netwerkborrel voor ILW leden en relaties

Het wordt gezellig als vanouds, mede dankzij de samenwerking tussen ILW, gemeente Utrecht en PVO Midden-Nederland.

Aanmelden

Zien wij jou 11 juli? Meld je aan via onderstaande knop!

Hier aanmelden