Skip Navigation or Skip to Content

Bijeenkomst ondernemers bedrijventerreinen met dinerbuffet

Datum: 12 juni 2024

Tijd: 18:00 - 21:30

Locatie: Restaurant De Soester Duinen | Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest

De gemeente Soest, de gemeente De Bilt en Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland organiseren een bijeenkomst voor ondernemers van bedrijventerreinen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u antwoord op de vraag: Hoe kan ik mezelf als ondernemer weerbaar maken tegen georganiseerde criminaliteit, signalen herkennen en waar kunnen signalen gemeld worden?

Yelle Tieleman, misdaadjournalist Algemeen Dagblad neemt je mee in zijn verhaal over een gewoon fruitbedrijf dat slachtoffer werd van drugscriminelen. Een alarmerend verhaal dat het belang van het signaleren, herkennen en melden van verdachte situaties benadrukt.

Linda Nootebos, Operationeel Expert Ondermijningsteam Politie Midden-Nederland geeft een toelichting over het herkennen van signalen en hoe deze signalen (anoniem) gemeld kunnen worden.

Burgemeesters Rob Metz en Sjoerd Potters:Het bestrijden en voorkomen van georganiseerde criminaliteit op onze bedrijventerreinen vraagt om een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Samen met de Politie, het RIEC, Platform Veilig Ondernemen én ondernemers willen we zorgen voor veilige en vitale bedrijventerreinen die aantrekkelijk zijn voor ondernemers en onaantrekkelijk voor criminelen.”

Programma

18.00 uur – 19.00 uur: ontvangst met buffet
19:00 uur – 19.10 uur: opening  burgemeester Rob Metz
19.10 uur – 20.00 uur: Yelle Tieleman
20.00 uur – 20.15 uur: Linda Nootebos
20.15 uur – 20.30 uur: afsluiting burgemeester Sjoerd Potters
20.30 uur – 21.30 uur: Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Kom naar de gratis bijeenkomst en meld je aan door een mail te sturen naar veiligheid@soest.nl of k.kiburg@debilt.nl. Zien wij je daar?