Skip Navigation or Skip to Content

Bijeenkomst veilig online ondernemen

Datum: 20 juni 2024

Tijd: 17:30 - 21:30

Locatie: Kaap Doorn | Postweg 9, 3941 KA Doorn

Kom 20 juni naar de gratis bijeenkomst veilig online ondernemen en leer hoe u uw online veiligheid kunt vergroten, met voorafgaand een diner.

60% van alle bedrijven krijgt te maken met cybercrime

Inbreken op de digitale bedrijfsvoering van ondernemers komt vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat 60% van alle bedrijven te maken krijgt met cybercrime. Daarvan is 20% daadwerkelijk slachtoffer. Kom daarom op donderdag 20 juni naar de bijeenkomst over veilig ondernemen. Dit is een samenwerking tussen de politie, PVO Midden-Nederland en de gemeente.

Online veiligheid vergroten

U past ongetwijfeld op met het klikken op dubieuze links. Helaas zijn er meer manieren van online oplichterijen en is er meer online fraude aan de gang waar u als ondernemer slachtoffer van kunt worden. Journalist Maria Genova is schrijver van het boek ‘Er komt een vrouw bij de hacker’. Zij legt uit hoe u uw online veiligheid kunt vergroten. De politie vertelt wat u kunt doen als u toch slachtoffer wordt.

Programma

  • 17.30-18.00 uur: inloop en ontvangst
  • 18.00-19.00 uur: dinerbuffet
  • 19.00-20.30 uur: programma veilig ondernemen
  • 20.30-21.30 uur: afsluitende netwerkborrel en napraten

De bijeenkomst vindt plaats in Kaap Doorn en start met een diner. Sluit u liever later aan? Geef dan aan op het aanmeldformulier (zie knop ‘Hier aanmelden’) dat u later komt.

Aanmelden

We zien u graag op donderdag 20 juni! U kunt zich gratis aanmelden tot 17 juni. Via onderstaande knop komt u bij het aanmeldformulier.

Hier aanmelden