Skip Navigation or Skip to Content

Cyberfit Ondernemen Almere: vergroot je digitale veiligheid

Datum: 19 juni 2024

Tijd: 17:30 - 21:00

Locatie: Yanmar Stadion, voetbalclub Almere City

Ben jij MKB-ondernemer in Almere? Kom dan woensdag 19 juni om 17.30 naar de informatieavond over digitale veiligheid. Leer hoe je jouw bedrijf beter kunt beschermen tegen digitale bedreigingen.

Na een verzorgd buffet en een inleiding op dit belangrijke onderwerp, nemen we je mee in drie verschillende werksessies in het thema digitale veiligheid. De politie en cybersecurity-experts vertellen vanuit hun kennis en ervaring. Na de werksessies ontdek je wat jij zelf kunt doen om de digitale veiligheid van jouw bedrijf te vergroten. Je krijgt een informatiepakket mee naar huis en we sluiten af met een borrel.

Over Cyberfit Ondernemen

Digitale veiligheid vraagt een gezamenlijke aanpak en daarom hebben VBA, Platform Veilig Ondernemen, Politie en Gemeente Almere de handen ineengeslagen. Het programma Cyberfit Ondernemen helpt MKB-ondernemers in de gemeente Almere bewust te maken van de risico’s van digitale criminaliteit en te ondersteunen bij de weerbaarheid. De impact van cybercrime op ondernemers is aanzienlijk. Niet alleen vanwege financiële verliezen, maar ook vanwege de bredere gevolgen op het gebied van reputatie, klantvertrouwen en operationele efficiëntie.

Meld je aan

Meld je aan via almere.nl/cyberfit-ondernemen of gebruik onderstaande knop. Aanmelden kan tot en met woensdag 12 juni. Zien we je daar?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mitch Post, themaspecialist Cybercrime via mitch.post@pvo-mn.nl.

Aanmelden