Skip Navigation or Skip to Content

Bewustwording en inspiratie in Houten

11 maart 2024
1 min leestijd

Vorige week was PVO Midden-Nederland aanwezig tijdens de algemene ledenvergadering van de Ondernemerskring Kleine Kernen in Houten. Deze bijeenkomst werd gehouden in het sfeervolle Pand Pannekoek in Schalkwijk. Daar verwelkomden we 17 enthousiaste ondernemers met lekkere koffie om de avond goed te beginnen.

Opzetten van een hennepkwekerij

Na het officiële gedeelte nam onze collega Pedro het voortouw. Hij deelde zijn kennis over de werkwijzen van criminelen, gebruikmakend van eigen ervaringen en boeiende verhalen. Het was een eye-opener voor velen toen ze uitgedaagd werden om na te denken over het opzetten van een hennepkwekerij en het slim wegsluizen van de winsten – natuurlijk puur hypothetisch!

Ondernemerskring Bijeenkomst in Houten

Bewustzijn creëren

De focus lag op het belang van bewustzijn over de connecties tussen het bedrijfsleven en criminele netwerken. Met een duidelijke meldroute en praktische tips kwam een goede discussie op gang. Ondernemers deelden gedachten over het melden van verdachte situaties, waarbij ook de moeilijke kanten, zoals ethische dilemma’s en loyaliteitsconflicten, aan bod kwamen.

Contact

De avond eindigde gezellig met een borrel, waarbij iedereen nog even kon napraten. De ondernemers verlieten het pand niet alleen met nieuwe inzichten, maar ook met een goodiebag vol handige flyers. Wil jij ook graag dat wij langskomen op een bijeenkomst en wil je meer weten over hoe je kunt bijdragen aan een veiliger en prettiger ondernemersklimaat? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact