Skip Navigation or Skip to Content

Bijeenkomst Gemeente Leusden

4 februari 2024
1 min leestijd

In een recente bijeenkomst, georganiseerd door de winkelgebieden De Hamershof en De Biezenkamp in de Gemeente Leusden, heeft PVO Midden-Nederland een belangrijke rol gespeeld. Deze samenkomst was een vruchtbare gelegenheid waar dankbare ondernemers, leidinggevenden en medewerkers elkaar troffen in een setting van actieve betrokkenheid en samenwerking.

Betrokkenheid lokale ondernemers

De bijeenkomst werd gekenmerkt door een positieve en constructieve sfeer, waarbij de aanwezige groep ondernemers en andere belanghebbenden hun waardering en betrokkenheid toonden. Dit evenement onderstreept het belang van samenwerking en gemeenschapsgevoel binnen de lokale zakelijke omgeving.

Samenwerken voor een veiliger winkelgebied

PVO Midden-Nederland speelde een sleutelrol in deze bijeenkomst, door de dialoog te bevorderen en inzichten te delen over belangrijke thema’s zoals veiligheid en samenwerking binnen de winkelgebieden. Hun aanwezigheid en bijdrage waren een waardevolle toevoeging aan de avond.

Contact

Voor ondernemers, ondernemersverenigingen, winkeliersverenigingen of gemeentes die meer informatie wensen over trainingen of het collectief winkelverbod, biedt PVO Midden-Nederland een open uitnodiging om contact op te nemen.

Contact