Skip Navigation or Skip to Content

Bijeenkomst Hilversum: Een hart voor gastvrijheid

6 juni 2024
1 min leestijd

Een bijeenkomst gefocust op de gastvrijheid van Hilversum: die vond afgelopen woensdag plaats. Pedro Bogerd, PVO-adviseur voor de regio Gooi en Vechtstreek was uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen.

Gastvrij Hilversum stimuleert ook lokale economie

Een gastvrij Hilversum is niet alleen aantrekkelijk voor gasten, klanten en bezoekers, maar het stimuleert ook de lokale economie. Om deze reden heeft de stichting Centrum Hilversum het initiatief genomen voor een ondernemersbijeenkomst met als thema ‘gastvrijheid’. Deze bijeenkomst markeert de officiële start van een project dat een jaar zal duren.

Netwerk van Hilversumse ondernemers versterken

Pedro Bogerd werd door centrummanager Deborah den Dulk uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Het bood een uitstekende gelegenheid om het netwerk van Hilversumse ondernemers te versterken. Bovendien zijn zowel Pedro als Deborah ervan overtuigd dat ook PVO een waardevolle bijdrage kan leveren aan een gastvrije stad.

70 ondernemers

Luc van Bussel inspireerde de 70 aanwezige ondernemers met een boeiende presentatie over het belang van ‘gastvrijheid in een digitale wereld’. Deborah deelde vervolgens haar plan om de stad gastvrijer te maken, dit werd met enthousiast applaus ontvangen.

Contact

Heb je vragen over deze bijeenkomst of ben je benieuwd wat PVO voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop.

Contact