Skip Navigation or Skip to Content

Certificaatuitreiking werkgroep Leidsche Rijn Centrum

7 maart 2024
1 min leestijd

In een feestelijke bijeenkomst heeft de Samen Veilig Ondernemen werkgroep een certificaat ontvangen voor hun inzet voor een schoon, heel en veilig winkelgebied in Leidsche Rijn Centrum, Utrecht. Deze erkenning markeert het succes van de diverse samenwerking tussen verschillende partijen.

Divers werkgroep

De werkgroep, die een brede vertegenwoordiging kent, bestaat uit de centrummanager namens de vastgoedeigenaren, ondernemers en winkeliers, leden van de politie, brandweer/VRU, diverse afdelingen van de gemeente Utrecht, jongerenwerk en de woningcorporatie Portaal. Deze diversiteit zorgt voor een sterke, veelzijdige aanpak van de veiligheid en leefbaarheid in het gebied.

Goodiebags

Na de uitreiking van het certificaat was er een leuke discussie met de lokale ondernemers en winkeliers. De groepsleden bezochten ongeveer 100 winkels om goodiebags uit te delen. Deze tassen waren gevuld met verschillende flyers die informatie en praktische tips bevatten om het ondernemersklimaat in en rondom Leidsche Rijn Centrum aangenaam en veilig te houden.

Contact

Deze initiatieven onderstrepen de inzet van de werkgroep en alle betrokken partijen om van Leidsche Rijn Centrum een toplocatie voor zowel ondernemers als bezoekers te maken. Het samenwerkingsverband zet zich continu in voor een omgeving waar iedereen met plezier kan winkelen, werken en verblijven. Heb jij ook interesse in vergelijkbare samenwerkingsprojecten of wil je meer weten over hoe je kunt bijdragen aan een veiliger en prettiger ondernemersklimaat? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact