Skip Navigation or Skip to Content

Presentatie cyberweerbaarheid in wijkcentrum de Koepel

27 mei 2024
1 min leestijd

Afgelopen week heeft PVO Midden-Nederland een cyberweerbaarheidspresentatie georganiseerd. Dat op uitnodiging van ondernemersvereniging Hilversum Zuidwest. Bij deze presentatie waren ethische hackers aanwezig.

Ethische hackers en lokaal IT-bedrijf: ervaring vanuit de praktijk

De ethische hackers van Tozetta waren uitgenodigd om te laten zien hoe geraffineerd hackers te werk gaan. Ook Marco de Keizer van lokaal IT-bedrijf Compatible M365 Cloud & Support specialisten heeft zijn ervaring in de praktijk gedeeld. Daarbij deelde hij een boodschap om ondernemers te helpen in hun weerbaarheid.

Concrete tips

Ook Henk van Achterberg, o.a. actief bij de Politie (Digitale Opsporing), haakte aan om ondernemers mee te geven wat zij kunnen betekenen om online criminaliteit aan te pakken. Henk had daarnaast ook een aantal concrete tips voor de aanwezige ondernemers. PVO zorgt er graag voor dat ondernemers aan het einde van een bijeenkomst of training met concrete tips naar huis gaat om direct te starten. Denk bijvoorbeeld aan een vragenlijst die je mee kunt nemen om je IT-leverancier kritische vragen te stellen.

Reactie ondernemer

‘Ik denk dat ik morgenochtend toch maar eens extra naar onze online beveiliging ga kijken.’

Een uitspraak van een ondernemer direct na onze cyberweerbaarheidspresentatie. Precies de reactie die wij als PVO graag losmaken bij ondernemers om hun cyberweerbaarheid een update te geven.

Contact

Wil je meer informatie over dit onderwerp of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact