Skip Navigation or Skip to Content

Eerste werkgroepoverleg SVO Montfoort: een veelbelovende start

30 mei 2024
1 min leestijd

Afgelopen dinsdag vond de eerste bijeenkomst van het Samen Veilig Ondernemen (SVO) traject in Montfoort plaats. Vertegenwoordigers van de vier bedrijventerreinen en twee winkelkernen in Montfoort kwamen samen met veiligheidspartners om veiligheidskwesties te bespreken.

Effectief samenwerken

Tijdens het overleg werden actuele onderwerpen zoals verkeerszaken, overlast en cybercrime besproken. Er werden direct pragmatische actiepunten opgezet om de veiligheid in het gebied te verbeteren. Het is bemoedigend om te zien hoe publieke en private partijen effectief samenwerken.

Gezamenlijk aan de slag

De werkgroep zal minimaal twee keer per jaar samenkomen om veiligheidsvraagstukken te bespreken en laagdrempelig contact te onderhouden, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op hun bedrijfsactiviteiten. In oktober organiseert de werkgroep een avond voor ondernemers in de gemeente om gezamenlijk aan de slag te gaan met het thema cybercrime.

De eerste bijeenkomst was een succes en belooft veel goeds voor de toekomst van veilig ondernemen in Montfoort.

Betrokken gebieden en partners

Vertegenwoordigers van bedrijventerreinen Heeswijk, Krekenburg, IJsselveld en Rietlaan, winkelgebied Montfoort en Linschoten waren aanwezig. Daarbij waren de volgende partners aanwezig: politie, Veiligheidsregio Utrecht, gemeente Montfoort en PVO Midden-Nederland om de veiligheidskwesties te bespreken.

Contact

Wil je meer informatie over dit onderwerp of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact