Skip Navigation or Skip to Content

Ervaringen delen op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef Amersfoort

25 maart 2024
1 min leestijd

Vorige week heeft een speciale 'Knock & Talk' ronde plaatsgevonden op bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. Dit initiatief had als doel direct contact te maken met ondernemers om hun ervaringen op het bedrijventerrein te bespreken.

Ervaringen

De gesprekken gingen over hoe ondernemers het werken in het gebied ervaren, of ze zich er veilig en op hun gemak voelen en of ze weten waar ze terecht kunnen met hun vragen of meldingen. Het is een teken van pro-actieve betrokkenheid van het parkmanagement en een streven naar een veilige werkplek, ondersteund door het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dit zorgt ervoor dat het bedrijventerrein niet alleen schoon en heel is, maar nu ook beveiligd wordt.

De Wieken-Vinkenhoef

Goodiebag

Als blijk van waardering en om de bewustwording van ondernemers over verschillende vormen van criminaliteit te vergroten, lieten wij een goodiebag achter met informatieve flyers. Dit initiatief draagt bij aan een veilig en toekomstbestendig ondernemersklimaat in Amersfoort.

Ben je benieuwd naar wat deze inzet voor jouw bedrijventerrein kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop voor een eigen ‘Knock & Talk’ rondgang.

Contact