Skip Navigation or Skip to Content

Gemeente De Bilt focust op veiligheid en criminaliteitspreventie

15 april 2024
1 min leestijd

Vorige week werd er een bijeenkomst georganiseerd door PVO Midden-Nederland in samenwerking met Ellen van Tellingen - Jong, de accountmanager bedrijven, van de Gemeente De Bilt in de brandweerkazerne van Bilthoven over veiligheid en criminaliteitspreventie.

Hennepcontainer

Burgemeester Sjoerd Potters en wethouder Krischan Hagedoorn openden de avond met een welkomstwoord, waarna de aanwezigen samen konden genieten van een maaltijd. Een van de hoogtepunten was de demonstratie in de hennepcontainer van Stedin, waar experts uitleg gaven over de signalen en gevaren van illegale hennepkwekerijen.

VR ervaring

Deelnemers hadden ook de kans om met VR-brillen de uitdagingen rond arbeidsuitbuiting van dichtbij te beleven. Verder was er volop mogelijkheid om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van diverse afdelingen binnen de gemeente, de politie, BOA’s van Handhaving Nederland en de brandweer van Bilthoven.

Contact

Voor meer informatie over criminaliteitspreventie, het organiseren van dergelijke bijeenkomsten of andere vragen, kun je contact opnemen met ons via onderstaande knop.

Contact