Skip Navigation or Skip to Content

Horecabijeenkomst gemeente Baarn: agressie en geweld

2 juli 2024
1 min leestijd

In café de Karseboom vond een bijeenkomst plaats voor horecaondernemers en medewerkers van verschillende kroegen uit de gemeente Baarn. Het doel was om de deelnemers tips en tricks mee te geven om agressie en geweld op tijd te signaleren en de-escaleren. Hierbij was ook burgemeester Mark Roëll aanwezig.

Realistische scenario's

ReTake Training en Advies bracht realistische scenario’s tot leven. Met sommige van die scenario’s komen de ondernemers en medewerkers dagelijks mee in aanraking. De deelnemers ervoeren hoe het is om je in een spannende situatie te bevinden. Daarbij leerden ze wat je kan doen om jezelf te kalmeren en hoe je zo’n situatie het beste kan aanpakken.

Agressie en geweld richting ondernemers en hun personeel moeten we niet normaliseren

— Mark Roëll, burgemeester van gemeente Baarn

Agressie en geweld niet normaliseren

Regelmatig krijgt het personeel te maken met een gast die zich niet weet te gedragen. Dit tast de veiligheid aan van de ondernemers en het personeel, maar mogelijk die van andere gasten, De burgemeester van Baarn, Mark Roëll, was ook aanwezig op deze leerzame avond. Volgens Roëll mag agressie en geweld naar ondernemers en hun personeel niet genormaliseerd worden.

Contact

Ben je ook geïnteresseerd in zo’n bijeenkomst of ben je benieuwd naar wat PVO voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Contact