Skip Navigation or Skip to Content

Informatieavond Brandveiligheid

8 februari 2024
1 min leestijd

Deze week vond er een belangrijke gebeurtenis plaats bij de mr. Antoine M.G. Gresel kazerne in Dronten. PVO Midden-Nederland, in samenwerking met LTO Noord, de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland, Brandweer Flevoland en de gemeente Dronten, organiseerden een informatieavond gericht op het verhogen van de brandveiligheid.

Interactieve sessie

Deze bijeenkomst markeerde een belangrijk moment in de voortdurende inspanningen om de veiligheid binnen de regio te verhogen. De interactieve sessie bood een platform voor deelnemers om inzichten en kennis te delen over diverse aspecten van brandveiligheid. Dit onderwerp is van vitaal belang voor de regio, gezien het aantal bedrijven en instellingen die van deze kennis kunnen profiteren.

Expertise en ervaringen

De avond kenmerkte zich door actieve participatie en uitwisseling van ideeën tussen verschillende belanghebbenden. Expertise en ervaringen werden gedeeld in een omgeving die samenwerking en gemeenschappelijk leren bevorderde. Dit benadrukt de toewijding van PVO Midden-Nederland en haar partners aan het creëren van een veiligere en meer bewuste gemeenschap.

Samenwerking versterken

De organisatoren en deelnemers beschouwen de avond als een groot succes. Het evenement heeft niet alleen gediend om belangrijke informatie te verspreiden, maar ook om de banden tussen de verschillende organisaties te versterken. PVO Midden-Nederland is van plan om dergelijke evenementen in de toekomst te blijven organiseren, waarbij de focus ligt op de bescherming en veiligheid van de gemeenschap.

Contact

Deze informatieavond is een voorbeeld van hoe samenwerking tussen verschillende sectoren kan leiden tot positieve veranderingen en een grotere bewustwording van essentiële veiligheidskwesties. PVO Midden-Nederland en haar partners blijven zich inzetten voor het promoten van veiligheid en preventieve maatregelen binnen de regio. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact