Skip Navigation or Skip to Content

Interactieve bijeenkomst Lage Weide

14 februari 2024
1 min leestijd

In een recente en interactieve bijeenkomst heeft PVO Midden-Nederland, op uitnodiging van Roeland Tameling, Parkmanager van ILW Parkmanagement Lage Weide, een belangrijk evenement georganiseerd voor de ondernemers van industrieterrein Lage Weide. De bijeenkomst vond plaats in Paviljoen Waterwerken, een locatie die zowel qua sfeer als functionaliteit bijdroeg aan het succes van het event.

Locatie en thema

Het thema van deze bijeenkomst was ‘Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit’, met specifieke focus op de risico’s en kwetsbaarheden die dergelijke criminele activiteiten met zich meebrengen voor industriële en bedrijventerreinen. Dit onderwerp, dat van vitaal belang is voor de veiligheid en het welzijn van ondernemingen, werd benaderd via een interactieve sessie, ontworpen om de deelnemers niet alleen te informeren, maar ook actief te betrekken.

Interactieve aanpak

Deelnemers werden in twee groepen verdeeld. De ene groep nam deel aan een presentatie gegeven door Moreno van Loenhout, een collega bij PVO Midden-Nederland. De andere groep kreeg door middel van een experience een uniek inzicht in de verborgen wereld van georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Deze experience omvatte een nagebouwde educatieve martelkamer, ontworpen door Mark van Dorssen van KIJK VERDER training, advies en coaching, om de realiteit van deze criminele wereld tastbaar te maken. Na een wissel van de groepen ervoer iedere aanwezige het volledige en rijke programma van de bijeenkomst.

Educatieve ervaring

Het hoofddoel van deze bijeenkomst was om de aanwezige ondernemers alert, bewust en weerbaar te maken tegen de dreigingen van georganiseerde ondermijnende criminaliteit. PVO Midden-Nederland streeft ernaar om een optimaal ondernemersklimaat te creëren en te handhaven op Lage Weide, en deze bijeenkomst was een belangrijke stap in die richting.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijventerrein of voor verdere vragen, kunt u contact opnemen met ons.

Contact