Skip Navigation or Skip to Content

‘Knock and talk’ in het Centrum van Montfoort: in gesprek over veiligheid

25 april 2024
1 min leestijd

Afgelopen vrijdag hebben we samen met de gemeente Montfoort, een reeks 'knock and talk' uitgevoerd bij 10 winkeliers in het centrum van Montfoort. Deze proactieve benadering volgde op een recente overval bij de Kruidvat in het centrum. Het doel was inzicht te krijgen in de impact van dit incident op de lokalen ondernemers. Daarbij werd er gekeken welke veiligheidskwesties er verder spelen in de lokale winkelgemeenschap.

Waardevolle inzichten

De gesprekken tijdens deze ronde leverden waardevolle inzichten op over de veiligheidssituatie in het gebied. We zijn tevreden met de opbrengst waarmee we nu beter en informatiegestuurd kunnen werken. Door gezamenlijk te reflecteren op de verzamelde informatie, kan er nu gericht worden gekeken naar mogelijke maatregelen en ondersteuning op het gebied van veiligheid voor de lokale ondernemers in Montfoort.

Stappen in de juiste richting

Dit initiatief benadrukt de samenwerking tussen de gemeente en lokale bedrijven. Ook toont dit het belang van proactieve betrokkenheid bij het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van de ondernemers. Met de verkregen inzichten kunnen er concrete stappen worden ondernomen om de veiligheid van ondernemers en hun klanten te vergroten. Hiermee zet Montfoort een stap naar een veiliger en leefbaarder winkelgebied.

Contact

Voor meer informatie over criminaliteitspreventie, het organiseren van bijeenkomsten en trainingen of andere vragen, kun je contact opnemen met ons via onderstaande knop.

Contact