Skip Navigation or Skip to Content

‘Knock and talk’ Maxis Muiden

27 juni 2024
1 min leestijd

Bij verschillende winkels in Maxis Muiden hebben PVO, politie en gemeente Gooise Meren een bezoek gebracht. Dit gebeurde op 14 juni. Zij voerden de zogenaamde 'knock and talk' uit in afstemming met de Vereniging Centrum Promotie Maxis Muiden.

Knock and talk

Tijdens deze korte bedrijfsbezoeken hebben zij geïnformeerd naar de veiligheidsbeleving in het winkelcentrum. Daarnaast werd er gesproken of er interesse is in deelname aan bijvoorbeeld een workshop winkeldiefstal, agressie en intimidatie. Bij afronding van het bezoek werd een goodiebag overhandigd met handige tips die je gelijk kunt toepassen.

Krachten bundelen

Naar aanleiding van relatief hoge aantal winkeldiefstallen afgelopen december, hebben gemeente Gooise Meren en PVO winkelcentrum Maxis Muiden benaderd. Er werd gesproken over het opzetten van een publiek-private samenwerking om de krachten te bundelen. Inmiddels zijn er meerdere bijeenkomsten geweest. Tijdens die bijeenkomsten zijn er afspraken gemaakt om te verkennen hoe we een publiek-private samenwerking tot stand kunnen brengen. Dit alles met het doel om er – met elkaar – voor te zorgen dat ons winkelcentrum ‘schoon, heel en veilig’ wordt én blijft.

Contact

Wil je hierover doorpraten of ben je benieuwd naar wat PVO voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Contact