Skip Navigation or Skip to Content

‘Knock and Talk’ bedrijventerreinen Vianen

6 juni 2024
1 min leestijd

Op donderdagochtend 23 mei en woensdagmiddag 5 juni heeft Pedro Bogerd (PVO-adviseur bij Midden-Nederland) samen met Marco Kramer (Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid bij de gemeente Vijfheerenlanden) en Ton Minnen (wijkagent), bij verschillende bedrijven een bezoek gebracht op bedrijventerreinen De Hagen, De Biezen en Gaasperwaard. Deze zogenaamde ‘knock and talks’ zijn uitgevoerd in samenwerking met het bestuur van BIZ Bedrijventerreinen Vianen.

Advies en antwoord op vragen over cybercrime

Tijdens de korte bedrijfsbezoeken is onder andere gevraagd naar de veiligheidsbeleving op de bedrijventerreinen, maar de nadruk lag voornamelijk op het thema cybercrime. Tijdens de gesprekken kreeg men direct advies en antwoord op vragen over deze vorm van criminaliteit. Bij afronding van het bezoek is een goodiebag overhandigd met handige tips die ondernemers gelijk kunnen toepassen.

Onderzoeken vervolgstappen

In overleg met BIZ Bedrijventerreinen Vianen en de KVO-werkgroep onderzoeken we welke vervolgstappen we kunnen ondernemen om namens PVO Midden-Nederland en gemeente Vijfheerenlanden een extra handje te helpen bij het creëren en onderhouden van een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

Contact

Heb je vragen over de ‘knock and talks’ of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Contact