Skip Navigation or Skip to Content

Kwartaalbijeenkomst Bedrijventerrein Nieuw Overvecht

27 mei 2024
1 min leestijd

Op 21 mei vond de kwartaalbijeenkomst plaats voor ondernemers van Bedrijventerrein Nieuw Overvecht, georganiseerd door gemeente Utrecht en het ondernemersloket Nieuw Overvecht. Tijdens de bijeenkomst werd de factsheet Ondermijning 2023 gepresenteerd.

Beweging in beeld brengen

Tijdens de bijeenkomst werden cijfers, verhalen van ondernemers en activiteiten die hebben plaatsgevonden gedeeld om zo in beeld te brengen welke beweging er is ingezet om ondermijning tegen te gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld actiedagen georganiseerd waarop Platform Veilig Ondernemen vaste partner is om meldingsbereidheid te verhogen. Lees hier meer over in de factsheet hieronder.

Factsheet 2023

De factsheet geeft inzicht en beeld van de georganiseerde activiteiten en behaalde resultaten in 2023 op het thema ondermijning. Op dit thema is er op bedrijventerrein Nieuw Overvecht een gebiedsgerichte aanpak.

Zie hieronder de factsheet:

Contact

Heb jij interesse in een samenwerking met PVO of wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met veiliger ondernemen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact