Skip Navigation or Skip to Content

Leerzame dag voor JOC van Plus Retail

6 juni 2024
1 min leestijd

PVO Midden-Nederland mocht dinsdag 4 juni een bijdrage leveren aan een bijeenkomst van de Jonge Ondernemers Club (JOC) van Plus Retail. Het thema was agressie en diefstal in de winkel. Daarbij werd er gekeken naar de gevolgen en aanpak.

Interactieve sessie

Na verschillende sprekers aan het woord te hebben gehad over de theorie, werd het tijd voor actie. Koen Kreulen van ReTake Training en Advies verzorgde samen met acteur Tony een interactieve sessie. Zij deden scenario’s voor die regelmatig voorkomen op de winkelvloer. De ondernemers konden inspelen op de situaties en kregen daarvoor de nodige tips.

Daarbij kwamen verschillende voorbeelden aan bod die de huidige problematiek schetsen. Zo zijn er problemen die veel voorkomen en kenmerkend zijn voor buurten, dorpen en steden. Een supermarkt in een dorp heeft dus niet altijd te maken met dezelfde problemen als een supermarkt in een stad.

Contact

Wil je meer weten over deze bijeenkomst of ben je benieuwd naar wat PVO voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Contact