Skip Navigation or Skip to Content

Lezing A.S.R. criminaliteit

3 juni 2024
1 min leestijd

Op het hoofdkantoor van A.S.R. in Utrecht heeft PVO Midden-Nederland een lezing verzorgd over criminaliteit en ondernemers. Via PVO Nederland kwam de aanvraag vanuit A.S.R. binnen om de onafhankelijk adviseurs van de verzekeringspartij mee te nemen in de wereld van criminaliteit. Vanuit Midden-Nederland mochten wij de grootste groep aanwezigen toespreken.

Adviseurs meenemen in de wereld van criminaliteit

Bij de bijeenkomst waren zo’n 100 onafhankelijk adviseurs van A.S.R. aanwezig. Het doel van de lezing was om de adviseurs mee te nemen in de wereld van criminaliteit: waar hebben ondernemers last van? En waar kunnen zij zelf als adviseurs rekening mee houden in hun bedrijfsvoering? Het onderwerp cybercrime kwam uitgebreid aan bod, samen met de andere thema’s uit het jaarplan: high impact crimes, veel voorkomende criminaliteit en georganiseerde ondermijnende criminaliteit.

Veel positieve reacties

Achteraf zijn er veel positieve reacties gegeven vanuit A.S.R. en de deelnemers. Ze gaven aan dat ze tot nieuwe inzichten zijn gekomen en vooral zelf nog goed gingen kijken hoe de digitale veiligheid van henzelf ervoor stond.

Contact

Wil je meer informatie over dit onderwerp of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact