Skip Navigation or Skip to Content

Samen voor een veiliger ondernemersklimaat in Midden-Nederland

24 oktober 2023
1 min leestijd

In Midden-Nederland streven we naar een ondernemersklimaat waarin veiligheid voorop staat. Het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland brengt verschillende partners bijeen, waaronder ondernemers(verenigingen), gemeenten, politie en brancheorganisaties, om dit doel te bereiken. Samen zetten we ons in voor het creëren en behouden van een veilige omgeving voor ondernemers in onze regio.

Waarom is dit zo belangrijk? Omdat een bloeiend ondernemersklimaat nauw verbonden is met een veilige omgeving. Helaas worden bedrijven nog steeds geconfronteerd met criminaliteit, en dat heeft invloed op ons allemaal.

Utrecht

We willen ervoor zorgen dat onze inspanningen aansluiten bij jouw behoeften als ondernemer. Daarom hebben we jouw hulp nodig. We vragen je om slechts 5 minuten van je tijd te investeren door onze enquête in te vullen. Jouw inzichten zijn van onschatbare waarde bij het realiseren van een veiliger ondernemersklimaat in Midden-Nederland, en de hele gemeenschap zal hiervan profiteren. Bovendien maak je kans op een waardebon van 30 euro!

Doe nu mee aan het onderzoek en draag bij aan een veiligere toekomst voor ons allemaal!

Het is een kans om je stem te laten horen en actief deel te nemen aan de verbetering van de veiligheid voor ondernemers in onze regio. Samen kunnen we het verschil maken.

Je kunt de enquête hier invullen: Op naar een veiliger ondernemersklimaat Survey (surveymonkey.com)

We waarderen je betrokkenheid en bijdrage aan ons gezamenlijke doel. Samen maken we Midden-Nederland een nog veiligere en welvarendere plek voor ondernemers.