Skip Navigation or Skip to Content

Samenwerking verhoogt veiligheid in Mereveldplein, De Meern

25 februari 2024
1 min leestijd

De Meern, Utrecht - In winkelcentrum Mereveldplein is een nieuw hoofdstuk van samenwerking tussen verschillende lokale partijen van start gegaan.

Lokale samenwerking tussen ondernemers, bewoners en veiligheidsdiensten

Onder leiding van Gleidy Thomas van de Gemeente Utrecht, hebben lokale ondernemers, bewoners, Jongerenwerk Utrecht, de wijkagent van Politie Eenheid Midden-Nederland, BOA’s van Handhaving Nederland en de brandweer van Veiligheidsregio Utrecht samengewerkt aan een praktisch plan voor een veiliger winkelcentrum Mereveldplein.

Samenwerking voor veiligheid

Deze samenwerking heeft geresulteerd in concrete acties. Zo is er meer focus gelegd op het schoon en heel houden van het winkelgebied en het verhogen van de veiligheid. Dit initiatief is niet alleen gericht op het verbeteren van de veiligheid, maar ook op het creëren van een aangename omgeving voor zowel de winkeliers als de bezoekers van het winkelcentrum.

Mereveldplein

Zichtbare verbetering

De actieve betrokkenheid en open communicatie tussen de deelnemers hebben geleid tot betere onderlinge relaties en een gezamenlijk begrip van de uitdagingen en kansen in het winkelcentrum. Deze aanpak heeft gezorgd voor een zichtbare verbetering in het winkelgebied en draagt bij aan een positiever ondernemersklimaat en een prettigere ervaring voor de bezoekers.

Contact

Heb jij interesse in vergelijkbare samenwerkingsprojecten of wil je meer weten over hoe je kunt bijdragen aan een veiliger en prettiger leefomgeving? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact