Skip Navigation or Skip to Content

Ondernemersavond Bunschoten Collectief Winkelverbod

30 januari 2024
1 min leestijd

De ondernemersavond in Gemeente Bunschoten, georganiseerd door Samen SPKNBRG, trok vorig week een grote opkomst. Het evenement, gehouden in het sponsorhome van de IJsselmeervogels, bood ondernemers een bijzonder goed en uitgebreid dinerbuffet, gevolgd door boeiende presentaties en actiegerichte workshops.

De-escaleren in dagelijkse situaties

De avond begon met een warm welkomstwoord van burgemeester Melis van de Groep, gevolgd door een toelichting op de plannen van Samen SPKNBRG door Pierre van der Gijp. De aanwezigen werden vervolgens meegenomen in interactieve scenario’s over dagelijkse situaties zoals agressie, geweld, intimidatie en diefstal, met als focus het aanpakken en de-escaleren daarvan.

Collectief winkelverbod: Een stap naar veiliger ondernemen

Deze ondernemersbijeenkomst was een samenwerking tussen PVO Midden-Nederland en ReTake Training en Advies. Koen Kreulen, met ondersteuning van een acteur, zorgde voor een realistische ervaring en gaf waardevolle inzichten in het omgaan met diverse uitdagingen binnen de branche.

Na afloop van de workshops vulden veel ondernemers en winkeliers direct het formulier in om deel te nemen aan de uitrol van het collectief winkelverbod, een belangrijke stap in het versterken van de veiligheid in de gemeente.

Proactieve ondernemersgemeenschap

PVO Midden-Nederland bedankt Angela Velten, Marianne Korlaar, Pierre van der Gijp en Kimm H. voor hun waardevolle bijdrage aan het succes van deze avond. Samen streven ze naar een veiligere en proactieve ondernemersgemeenschap, waarin de uitdagingen van agressie, geweld, intimidatie en diefstal effectief worden aangepakt.

Contact

Wij nodigen ondernemers, ondernemersverenigingen, winkeliersverenigingen en gemeenten uit om contact op te nemen voor meer informatie over trainingen en het collectief winkelverbod. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact