Skip Navigation or Skip to Content

Succesvolle samenwerking op de Amsterdamse-straatweg

4 februari 2024
1 min leestijd

PVO Midden-Nederland, in samenwerking met de Politie Eenheid Midden-Nederland en de Gemeente Utrecht, heeft onlangs een belangrijke actie ondernomen op de Amsterdamsestraatweg. Deze actie, gericht op het verhogen van de meldingsbereidheid, vormde een belangrijke stap in de strijd tegen ondermijning.

Dialoog en bewustwording: aanpak van ondermijning

Gedurende de dag werden gesprekken gevoerd met maar liefst 50 lokale ondernemers en bewoners. Het doel van deze interacties was om bewustwording te creëren over de signalen van ondermijnende activiteiten, een probleem dat niet alleen Utrecht maar vele gemeenschappen treft.

Behoud van Amsterdamsestraatweg als veilig winkelgebied

De Amsterdamsestraatweg, bekend als een van de mooiste en langste straten in Utrecht, staat centraal in deze inspanning. PVO Midden-Nederland benadrukt het belang van het behouden van een aantrekkelijke en veilige woon- en winkelomgeving, in nauwe samenwerking met de bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren.

Contact

Wij roepen iedereen op om alert te zijn en bij te dragen aan een veiligere gemeenschap. Bij het vermoeden van verdachte situaties wordt aangeraden dit te melden bij de gemeente via 14030. In geval van direct gevaar kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844 of anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl. Of neem direct contact met ons op via onderstaande knop.

Contact