Skip Navigation or Skip to Content

Terugblik op Horecava 2024

15 januari 2024
1 min leestijd

Afgelopen week heeft PVO Midden-Nederland deelgenomen aan Horecava 2024 in de RAI Amsterdam Studios, waar het team, bestaande uit Michel van Kesteren, René Nouwens en Dave Metz, een mooie bijdrage hebben geleverd.

De beurs

Gedurende de vier dagen van de beurs, van 8 tot en met 11 januari, bood Horecava een platform voor horecaprofessionals om zich te verdiepen in belangrijke sectorthema’s zoals professionalisering, innovatie, en duurzaamheid. Dit jaar stond de beurs in het teken van de toekomst van de horeca, met een nadruk op professionalisering door uitdagingen zoals stijgende prijzen en personeelstekorten. De aanwezigheid van PVO Midden-Nederland op dit evenement benadrukte het belang van veiligheid en bewustzijn binnen de horeca.

Horecava 2024

Snackmuur

Onze stand trok een divers publiek van horecaondernemers, managers en medewerkers, waarbij wij ons richtten op het bespreken van kwetsbaarheden en risico’s specifiek voor hun gelegenheden. Thema’s zoals agressie, geweld, intimidatie, drugs, witwassen, veilig verhuren en cybercriminaliteit stonden centraal in onze gesprekken. Het was bemoedigend om te zien dat we voor elk uniek probleem een specifieke oplossing konden bieden, wat onze bezoekers hielp om de rest van de beurs meer alert, bewust en weerbaar te vervolgen.

Horecava 2024

De “snackmuur” bij onze stand was een groot succes en zorgde voor een aangename pauze voor de beursbezoekers. Naast netwerken en kennisdelen, hadden bezoekers de kans om deel te nemen aan diverse activiteiten en wedstrijden, en te genieten van innovaties op het gebied van eten, drinken, en gastvrijheid.

Contact

Wil je meer weten hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en weerbaarheid van jouw horecaonderneming? Neem dan contact op via onderstaande knop. Samen werken we aan een veiliger en bewuster horecalandschap.

Contact