Skip Navigation or Skip to Content

Keurmerk Veilig Ondernemen voor Wijk bij Duurstede

7 maart 2024
1 min leestijd

De gemeente Wijk bij Duurstede heeft voor de Publiek-Private Samenwerking (PPS) op bedrijventerreinen Broekweg-Langshaven het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontvangen. Dit was het resultaat van een geslaagde Kiwa-audit en is een grote stap naar een veiliger bedrijventerrein.

Effectief samenwerken

Centraal in deze PPS staan de lokale ondernemers, de Stichting Parkbeheer Bedrijventerrein Wijk bij Duurstede, en de gemeente-afdelingen, Economische Zaken en Openbare Orde en Veiligheid. De samenwerking wordt verder versterkt door de bijdragen van de wijkagent van de Politie Eenheid Midden-Nederland, de brandweer namens de Veiligheidsregio Utrecht en de BOA’s namens Handhaving Nederland.

Deze werkgroep heeft onlangs bezoek gehad van Kiwa Nederland en mag zich na deze audit een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein noemen! Wij zetten deze samenwerking voort om de omgeving schoon, heel en veilig te houden met als doel een veilig ondernemersklimaat.

Wijk bij Duurstede

Contact

Heb jij interesse in vergelijkbare samenwerkingsprojecten of wil je meer weten over hoe je kunt bijdragen aan een veiliger en prettiger ondernemersklimaat? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Contact